Tek Ders Sınav Tarihi

08 Temmuz 2024 Pazartesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönemi için 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü yapılacak olan sınava ait bilgiler aşağıda sunulmuştur.
Tek ders sınavına girmek için başvuru yapan öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Tek Ders Sınav Tarihi:
10 Temmuz 2024 Çarşamba
Saat: 10:00
Sınav Yeri: D-101

Not: Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Önlisans Ve Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliği’nin 28. Maddesi gereğince;

(1) Mezuniyetlerine tek dersi kalan öğrenciler, söz konusu dersin dönemine ve derse kayıt yapılıp yapılmadığına bakılmaksızın, akademik takvimde belirtilen zamanda, tek ders sınavına girerler.

(2) Öğrencilerin tek ders sınavına girebilmeleri için ilgili dersin yarıyıl sonu sınavına girebilme şartlarını (derse devam şartı) yerine getirmiş olmaları zorunludur.

(4) Tek ders sınavında başarılı olabilmek için, 100 üzerinden en az 60 puan almak zorunludur. Tek ders sınavı başarı notunun belirlenmesinde yarıyıl içi çalışmaları değerlendirmeye katılmaz. Harfli not sistemine dönüşüm işleminde mutlak not sistemi kullanılır. Sınavda alınan harfli not, o dersin ilgili dönemdeki başarı notu yerine geçer.