2018-2019 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı (Güncel)

28 Eylül 2018 Cuma

Fakültemizin 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi ders programı yayınlanmıştır.
Ders programı için aşağıdaki uyarıları dikkate alınız:

* Aşağıdaki linke tıkladığınızda açılan web sayfasından kendi bölümüzün sınıfına ait ders programını açarak ders seçimi yapabilirsiniz.
* Öğrenciler için geçerli olan sekme “SINIFLAR” sekmesidir. Ders seçimlerinizi bu sekme altındaki kendi bölümünüzün sınıflarından seçmelisiniz.
* Ders seçimi yaparken aynı saate denk gelen derslerden sadece birini tercih etmeniz gerekmektedir.
* Android ve IOS tabanlı mobil cihazlardan veya tabletlerden ders programını görüntüleyebilmek için “PUFFIN”  adlı web tarayıcısını indirmeniz gerekmektedir.
* Ayrıca, mobil cihazlardan görüntüyü büyütmek için sol tarafta büyüteç ve artı işareti olan butonu kullanınız. Aksi halde ders programı okunaklı bir şekilde görüntülenemez.

* Web tarayıcısından programa ulaşmaya çalışırken kesinlikle “ADOBE FLASH PLAYER” yüklemeniz ve aynı zamanda da izin vermeniz gerekmektedir.

Güncel Ders Programı için tıklayınız...