2017-2018 BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI HAKKINDA UYARI

22 Şubat 2018 Perşembe

Fakültemizin ders programı güncellenmiştir. Aşağıdaki uyarıları dikkate alarak ders seçimini yapmanız gerekmektedir.

1. Aşağıdaki linke tıkladığınızda açılan web sayfasından kendi bölümüzün sınıfına ait ders programını açarak ders seçimi yapabilirsiniz.Ders kayıt yenileme işleminizi "Öğrenci Bilgi Sistemi"ni kullanarak gerçekleştirmelisiniz.
  2. Öğrenciler için geçerli olan sekme “SINIFLAR” sekmesidir. Ders seçimlerinizi bu sekme altındaki kendi bölümünüzün sınıflarından seçmelisiniz.
  3. Ders seçimi yaparken aynı saate denk gelen derslerden sadece birini tercih etmeniz gerekmektedir.
  4. Android ve IOS tabanlı mobil cihazlardan veya tabletlerden ders programını görüntüleyebilmek için “PUFFIN”  adlı web tarayıcısını indirmeniz gerekmektedir. Ayrıca, mobil cihazlardan görüntüyü büyütmek için sol tarafta büyüteç ve artı işareti olan butonu kullanınız. Aksi halde ders programı okunaklı bir şekilde görüntülenemez.
  5. Web tarayıcısından programa ulaşmaya çalışırken kesinlikle “ADOBE FLASH PLAYER” yüklemeniz ve aynı zamanda da izin vermeniz gerekmektedir.
  6. Ders kayıt işlemleri 5-11 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.
       Ders programına ulaşmak için tıklayınız